APARATE SI INSTRUMENTE MEDICALE

Categorii de produse
GO


Trimite

Fii primul care afla ofertele speciale

Descarcati CATALOGUL de PRODUSE MEDICALE in format pdf :

catalog

Oferta de pret

Sterilizator de aer cu lampa UV si filtre CADOU : FILTRE SI TUB UV

Pre■: 1,800.00 RON
Cod produs: Sterilizator de aer cu lampa UV si filtre
Produs: -

  Sterilizator de aer cu lampa UV si filtre

STERILIZATOR DE AER

 Se poate folosi in prezenta persoanelor !

- Pre-filtrul - aerul din camera trece mai intai prin Pre-filtrul lavabil ce retine eficient particule mari de praf, scame, par de animale si totodata prelungeste durata de via╚Ťa a filtrelor TRUE HEPA ╚Öi Carbon Activ

- Filtrul HEPA re╚Ťine microparticulele de praf, acarieni, polen, spori de mucegai, bacterii ╚Öi virusuri. Filtrul HEPA re╚Ťine particule de peste 0.25 microni într-o propor╚Ťie de peste 99,97%. 

- Filtrul de Carbon Activ neutralizeaza mirosurile nepl─âcute (fumul de ╚Ťigar─â, mirosul de mâncare etc.) precum si diversi compusi organici volatili. 

- Lampa UV-C (spectru de lumina 254 nm - spectrul germicid) distruge în mod eficient bacterii, virusuri, ciuperci sau mucegaiuri, în propor╚Ťie de 99,99%

-  Ionizare - aparatul emite ioni negativi care ader─â la praful ╚Öi particulele poluante aflate în suspensie prin aer, acestea devin mai grele ╚Öi sunt aspirate mai u╚Öor de aparat. O cantitate mare de ioni negativi împrosp─âteaz─â aerul ╚Öi ajut─â creierul s─â func╚Ťioneze mai bine. Ionizarea este permanent activa la pornirea aparatului.

Controlul Sterilizatorului de aer

 

Aparatul este usor de setat cu ajutorul Panoului de Control Touch intuitiv. Display-ul ofera toate informatiile necesare cu ajutorul indicatorilor de stare, inclusiv calitatea aerului prin 4 leduri de stare pe baza numarului de particule PM2.5 masurate din aerul din incapere.  ROSU  -  Indicele PM2.5 > 300 ug/mc-- Calitatea aerului este foarte slab─â

GALBEN Indicele PM2.5 este in intervalul 60-300 ug/m3,  - Calitatea aerului este moderat─â 

VERDE:  Indicele PM2.5 0-60 ug/m3. Calitatea aerului este bun─â. Pute╚Ťi opri sau lasa aparatul sa func╚Ťioneze pe treapta minim─â pentru monitorizarea calit─â╚Ťii aerului.

 

Telecomanda: Aparatul vine dotat si cu o telecomanda care permite controlul purificatorului de la distanta


Func╚Ťiile Sterilizatorului de aer

Timer:  poate fi programat s─â func╚Ťioneze numarul de ore dorit. Aparatul se opreste singur atunci cand timpul setat s-a scurs. 

1.       Reglarea Vitezei Ventilatorului: In functie de gradul de poluare al aerului din incapere, poti alege una din cele 3 viteze de lucru. Purificatorul este prev─âzut cu 3 trepte de vitez─â. Butonul Speed permite setarea vitezei ventilatorului pe una dintre cele 3 trepte ( I, II sau Turbo). Pe viteza Turbo, aparatul are nevoie de cateva minute pentru a ventila intreg aerul din incapere.  

2.       Modul Auto:  este suficient de inteligent sa detecteze calitatea aerului si sa isi regleze singur viteza ventilatorului. 

3.       Func╚Ťia Sleep: Pentru durata noptii, poti lasa aparatul sa functioneze pe modul Sleep. Luminile display-ului se vor stinge si nu te vor deranja. .

4.       Lamp─â UV-C: Lampa UV-C se poate activa sau dezactiva

5.       Indicator Replace Filter: Indicatorul luminos aten╚Ťioneaz─â momentul în care filtrele au fost folosite pentru o anumita perioada de timp. Utiilizatorul trebuie sa verifice starea filtrelor si sa le inlocuiasca daca este cazul. 

  DE CE AVETI NEVOIE DE STERILIZATORUL DE AER ?

va ajuta sa :

1.       reduceti nivelul poluantilor veniti din exterior (pulberi, noxem praf de                                                                                 ciment, etc)

2.       scapati de praful din locuinta

3.       anhilati poluantii din interior (fum de mancare, fum de tigara, praf de hartie, agenti volatili, spori de mucegai, formaldehide

4.       scapati de efectul neplacut ala alergiilor (polen, praf, ambrozie sau alti agenti alergeni)

5.       sterilizati aerul din incapere gratie lampei UVC si stratului PCO

6.       scapati de par sau matreata de animale, acarieni, alte particule microcopice daunatoare sanatatii

Este util in cabinete medicale ,acasa, la birou, in sali de asteptare, saloane de infrumusetare si in orice alte spatii cu o suprafata de pana la 70 mp .

Ce înseamn─â PCO (Oxidare fotocatalitic─â)? 

 

Procesul de oxidare fotocatalitic─â combin─â iradierea UV-C cu o substan╚Ť─â (catalizator) dioxid de titan (TiO2) care are ca rezultat o reac╚Ťie ce schimb─â contaminan╚Ťii maligni în ap─â, dioxid de carbon ╚Öi detritus. Pe m─âsur─â ce aerul ambiant trece prin filtre si ajunge în dreptul l─âmpii UV-C, microbii sunt „ataca╚Ťi” de radicalii hidroxilici liberi ╚Öi de ionii de superoxid (crea╚Ťi de lumina UV ╚Öi dioxid de titan) care î╚Öi rup structura celular─â ╚Öi distrug atât masa intracelular─â cât ╚Öi ADN-ul / Cromozomi HNA. Rezultatul este sub form─â de molecule inofensive de ap─â, dioxidul de carbon ╚Öi resturi. Procesul PCO îmbun─ât─â╚Ťe╚Öte, astfel, eficien╚Ťa l─âmpii UV-C.Ce înseamn─â CADR? 

CADR sau Clean Air Delivery Rate (Rata de livrare a aerului curat) descrie cantitatea de aer purificat (m─âsurat în picioare cubice pe minut sau CFM), carepoate fi furnizat─â de un purificator de aer într-o camer─â.

Ce înseamn─â TRUE HEPA? 

HEPA înseamn─â High EfficiencyParticulate Air (eficien╚Ť─â ridicat─â pentru filtrarea particulelor din aer).Filtrele HEPA sunt cele mai eficiente filtre care pot fi g─âsite pe pia╚Ť─â.Filtrul HEPA capteaz─â peste 99,97% din particulele cu dimensiunea de peste 0.3 microni din aerul care trece prin filtru.

Ce înseamn─â Ionizare? 

Ionizarea este procesul prin care sunt generati ioni negativi care, ajunsi in aerul din incapere se "lipesc" de particulele poluante, facandu-le mai grele si mai usor de atras de purificator sau de curatat de pe suprafetele din casa. Poti afla mai multe despre ce este ionizarea, ce sunt ionii negativi si poztivi, care sunt beneficiile ionizarii pentru sanatate, din articolele noastre de pe blog. 

 

Ce sunt particulele PM2.5? 

Sunt particule din aer cu un diametru sub 2.5 microni (adic─â aprox. 3% din diametrul firului de p─âr). Aceste particule dep─â╚Öesc bariera gâtului ╚Öi a nasului putând ajunge în pl─âmâni sau chiar în sistemul circulator. Persoanele expuse pentru o perioad─â îndelungat─â la particule PM2.5 sunt supuse unui risc crescut de boli pulmonare. Sunt o surs─â declan╚Öatoare pentru astm, atacuri de inim─â, bron╚Öite sau alte boli respiratorii.

 

 

 

Specifica╚Ťii tehnice:

 • Recomandat pentru: Înc─âperi de pân─â la 70M2
 • Nivelul Zgomotului: Treapta I: 39 dB,
 • Debit de aer: 595 m3/h
 • CADR: 420 m3/h
 • Concentra╚Ťii de anion : 5 milioane
 • Temperatura ambiental─â de func╚Ťionare: 0 ~ 40Ôäâ
 • Umiditatea ambiental─â de func╚Ťionare: 30 ~ 90% RH
 • Tensiune la intrare: 220-240V AC / 50~60Hz
 • Putere Nominal─â 65W.
 • Intervale Timer: 1H, 2H ... 12H
 • Dimensiunile aparatului: 425*220*630mm
 • Greutate net─â: 8 KG

Cantitate

Reclama Ta

STERILIZATOR DE AER CU LAMPA UV SI FILTRE

AlertPay

Spitalmob

Spitalmob


Visa Mastercard Galerie foto - Roportal Astazi.net
www.romedic.ro

powered by: mediafamily